Biography

13. srpna 2012 v 15:53 | *ADeLE* |  Crystal Reed
Věk: 23
Narození: 19.9.1988 Detroit, Michigan
Znamení: panna
Výška: 173 cm
Životopis: Crystal Reed se narodila v Detroitu, ve státě Michigan. Od dětství se věnovala tanci a pokračovala v něm i na střední škole v Roseville. Zde hrála v místním divadle v několika muzikálech, např. i v Pomádě. Vystudovala univerzitu Wayne State a poté se přestěhovala do Chicaga, kde se objevila v několika místních produkcích. V prosinci 2008 se přestěhovala do Hollywoodu a v roce 2010 dostala svou první roli v seriálu CSI. Poté hrála pár dalších epizodních rolí a pak přišla její první velká role ve filmu SKYLINE. Nyní hraje jednu z hlavních rolí v seriálu stanice MTV TEEN WOLF.

Filmografie:
2012Jewtopia
2011Bláznivá, zatracená láska
Vlčí mládě (TV seriál)
2010Rizzoli & Isles (TV seriál)
Skyline
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
2004Kriminálka New York (TV seriál)
2000Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama